Am Ținut cu Leverkusen pe Final de Sezon și mă Gândesc să o Susțin Permanent

Mannschaft

După trei luni de secetă în ceea ce privește fotbalul live, primul campionat cu adevărat puternic ce s-a reluat a fost Bundesliga. Situația a fost puțin ingrată pentru mine, pentru că nu eram fanul niciunei formații din Germania. Iar cu câteva zile înaintea de reînceperea ,,Buli”-ului, rețelele de social media au început să bubuie cu motive pentru care ar trebui să susții echipa x, multe dintre aceste postări erau făcute chiar de paginile oficiale ale unor formatii. Bineînțeles, aceste demersuri pe parte de PR au avut rolul și farmecul lor, dar pentru mine, Fotbal Nemțesc+ Social Media= Bayer Leverkusen. Pagina de Instagram are cel mai frumos feed pe care l-am văzut în lumea sportului , în timp ce contul de Twitter… it’s something else.

Point to Prove

Ar fi absurd să spun totuși că doar partea asta m-a atras către a-i simpatiza pe acest final de sezon. Evident, știam cine sunt, mare parte din componența lotului și istoricul nefavorabil în ceea ce privește câștigarea trofeelor. Dar, această pandemie si lipsa de opțiuni mi-a oferit o altă perpectivă asupra ,,Farmaciștilor”. Primul meci de la restart a fost o victorie cu 4-1 în deplasare la Bremen, partida în care aproape toți jucătorii ce au evoluat s-au făcut remarcați. Tapsoba, Diaby, Weiser, puștiul Wirtz mi-au atras atenția și m-au făcut imediat să mă bucur de alegerea făcută. Adăugându-l și pe minunatul Havertz, Bayer are un lot mai mult decât pregătit să atace primele patru poziții la anul. Sub comanda unui tehnician meticulos și cu dorința de revanșă ca Peter Bosz cred că pot face o figură frumoasă și în Cupe. Să nu uităm totuși că Werkself este cu un pas în sferturile Europa League de anul acesta, după 3-1 la Glasgow în fața Rangers-ului lui Hagi. Așa că, de ce nu, poate vor repeta isprava din 88 și își vor adjudeca al doilea trofeu european și al treilea per total din istoria clubului. Insuccesul din finala DFB-Pokal impotriva Bayern nu poate decât să îi motiveze ținând cont de cursul jocului și a ratării locurilor de Champions pe plan intern.

New Kids on the Block

Pierderea lui Havertz va constitui o pierdere importantă, dar dacă Leverkusen îl poate păstra pentru înca un sezon, seceta s-ar putea să se oprească sezonul următor. Bailey, Tah, Demirbay, Hradecky împreună cu cei enumerați mai sus pot face diferența stagiunea viitoare. Așa că dacă vreți să susțineți o formație care este o prezență atât de iubită în social media și care are un lot atât de tânăr și exciting, atunci sunteți invitații noștri. Se anunță un sezon pe cinste în care sperăm că se va sparge ghinionul. Dacă sunt prea luat de val, nu ezitați să îmi scrieți în secțiunea de comentarii și până data viitoare, salve!

Un gând despre „Am Ținut cu Leverkusen pe Final de Sezon și mă Gândesc să o Susțin Permanent

  1. ai luat o decizie buna, si pe mine m-a captat Bundesliga tot mai mult in ultimii 4-6 ani. totul a inceput prin dragostea fata de orasul Frankfurt pe care am trait-o in cele 2 luni in care am locuit acolo… cat despre experienta traita pe stadion, unica!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: