O Victorie A Fotbalului

Ce meci frumos am avut în seara asta. Probabil cel mai bun din întreg sezonul actual. Apărări haotice, atacuri fulger, răsturnări de scor, end-to-end stuff, o reclamă bună facută Ligii 1. Dar cel mai important lucru: AVEM UN TITLE RACE!

Craiova (are aliură de) Campioană

Bun, deci prietenii și majoritatea celor ce citesc blogul știu pentru ce echipă îmi bate inima:). Și fără să fiu inechitabil: asta este cea mai bună formă a noastră de când am promovat în 2014. Atacul merge cât trebuie, mijlocul ,,tun” și ÎN SFÂRȘIT nu ne mai apărăm ca la circ. Mister Bergodi, aveți respectul meu for that alone. Numai dumneavoastră știți prin câte ați trecut. E prima echipă cu adevărat echilibrată pe care o avem și putem sa ajungem departe. Antrenorul pare că știe ce face, are un plan și cel mai important lucru: e flexibil, își adaptează tactica în funcție de meci, lucru pe care nu l-am văzut sub comanda lui Mangia sau a celorlalți predecesori. Cert e că, pentru moment, e un buzz în jurul oltenilor, și până la urmă de ce nu ar fi ? Sunt 5 meciuri care înseamnă 15 puncte. Dacă le obținem, luăm campionatul, ușor nu?:) Nu chiar, dar putem visa cu ochii deschiși, așa că hai oltenii!

Adevăratul Lampard de România

Problemele Bursucului

Discursul de după meci al lui Petrescu a fost unul tipic, de data asta poate a conținut chiar mai puține aberații ca de obicei. A fost acea ,,gogoașă” legată de meciurile de etapa viitoare, dar e deja clasic Petrescu. Au existat totuși câteva fragmente interesante la flash-interview-ul de după meci. Primul a fost legat de ineficiența atacanților campioanei. Traore, Tucudean și Omrani nu marchează destul, ultimul având totuși destul de multe reușite importante în acest sezon. Nu vreau să fiu prea critic, dar, nu tu i-ai ales? Traore a fost adus în mandatul lui Petrescu, iar lui Țucudean îi știm situația. A menționat antrenorul CFR-ului că i-a oferit lui Țucu o prelungire a contractului pentru finalul sezonului. Ca să ce? Sa îl înjuri la antrenamente și să nu îl bagi? Atmosfera din vestiarul ferioviarilor nu pare optimă actualmente și s-ar putea ca acest lucru să conteze în lupta pentru titlu. Dar, dacă există o echipă care poate să depășească aceste probleme, e CFR. Echipa e formată din lideri și caractere ,,pațite” asa că pot să treacă și peste această înfrângere. Să vedem totuși dacă o vor și face…

Ape Tulburi la Cluj

Care pe Care Pentru Titlu

2 titluri în 29 de luni vs 0 in 29 de ani. Pe cine susțineți? Personal, romantic ar fi să se impună oltenii, dar de multe ori fenomenul nu ține cont de sentimente, altfel l-ar fi luat cu ceva vreme în urmă. Dar avem 5 meciuri și cine le câștigă pe toate, ia campionatul. Pot oltenii să oprească trenul? Dacă e să ne luăm după ce am văzut azi, de ce nu? Trebuie doar să fie consistenți. Cu o floare nu se face primăvară, iar în fotbal se aplică același lucru. Da, Koljic a rupt plasa cu șutul din minutul 10, da, Cicâldău a făcut ce spune numele blogului,a break-uit lines-urile și a marcat ca Frank Lampard în vremurile bune, dar e nevoie de astfel de momente constant pentru un titlu. Va fi iadul pentru Craioveni, dar așa e fotbalul la vârf, trebuie să-ți sufleci mânecile și să te murdărești dacă vrei campionate. Să se uite peste gard la adeversarii direcți :). Putem să reușim și dacă o să credem, e al nostru după 30 de ani . Și fiți siguri, Bănia crede!

Gata de Război

Dar, voi sunteți de acord? Mă îmbăt cu apă rece sau chiar vine titlul acasă? Nu uitați să lasați părerea voastră în secțiunea de comentarii și până data viitoare, salve și hai oltenii!

Un gând despre „O Victorie A Fotbalului

  1. Țucudean tin minte ca a avut niște probleme cu inima in urma cu un an, fix cand era pe o panta ascendentă din punct de vedere al performanțelor personale. La CFR, deși toata lumea stie cine sunt cei mai buni, exista o mare pată de pesimism, care s-ar putea sa ii coste in acest sezon

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: