Despre

Începutul Blogului

                       

Bună tuturor, sunt Horia, am 18 ani și eu sunt cel pe care îl înjurați de fiecare dată când dezaprobați ceva în articolele de pe  blog. Astăzi o să vă vorbesc despre ceva total diferit față de subiectele pe care urmează să le abordez și anume cum și de ce am început toată treaba asta cu scrisul.

În primul rând, cum a apărut această șansă? Simplu: de la niște banale discuții cu prietenii mei, care mai în glumă, mai în serios mă încurajau să mă apuc de chestia asta. La început, nu știam dacă să iau în serios ce spun, dar m-am gandit mai bine și am spus ,,N-am nimic de pierdut, așa că de ce nu?”. Astfel de a doua zi după ce m-am decis ce vreau să fac, am început să caut metode de a fructifica această oportunitate. Despre ce să scriu? Cum să atrag oamenii? La prima întrebare am găsit deja răspuns, de aceea mă aflu acum la 2 noaptea scriind acest minunat manifest, însă a doua rămâne momentan un mister neelucidat. Subiectul principal o sa fie fotbalul, știu foarte original, dar din când în când voi aborda alte subiecte care sunt de actualitate și care desigur sunt cerute de voi, comunitateaJ.

De ce am ales sa încep? Pentru că așa am simțit. Mereu am vrut să am o platforma prin care aș putea să-mi împărtășesc părerile cu cei din jur și cred că nu există mod mai bun decât acesta. De asemenea, vreau ca la rândul meu să ofer o oportunitate celor de vârsta mea și nu numai să-și exprime opiniile legate de un subiect și din nou aceasta este cea mai bună cale.

Ce ma face unic? Intai de toate, da, stiu un blog despre fotbal si sport in general nu este o idee tocmai noua, dar ce cred eu ca ma deosebeste de celelalte pagini de genul este perspectiva din care scriu si felul in care o fac. Cum am spus si varsta imi permite sa vad lucrurile intr-un fel diferit fata de site-urile importante, dar si sa acumulez mai multa informatie in timpul editarii unui articol.

Cateva detalii? In principiu, pe blog o sa apara cate un articol odata pe saptamana(probabil vinerea), dar s-ar putea ca in viitor numarul de zile in care ceva nou e lansat sa creasca. O sa ma bazez foarte mult pe sugestiile din sectiunea de comentarii, asa ca nu uitati sa va lasati recomandarile acolo. Momentan, asta am fost eu, pe insta ma gasiti la @mhoria15 sper sa ne revedem la urmatorul articol si pana data viitoare, salve!

%d blogeri au apreciat: