Blog

ARTICOLELE BLOGULUI

Prima impresie

Contează, dar nu rămâne. Și aici vom face exact cum am precizat în articolul precedent. Adică vom vorbi despre aspecte strict fotbalistice. S-a încheiat prima săptămână de Mondial. Una greu de urmărit și nu din cauza lipsei de calitate a fotbalului, ci din pricina programului supra-aglomerat, care împovărează spectatorul, incapabil să țină pasul cu celeContinuă lectura „Prima impresie”

Doar despre fotbal

Așa ar fi și normal. Doar că nimic nu mai e normal în ziua de azi. Oamenii nu pot respecta cele mai elementare drepturi și libertăți ale celorlalți semeni, iar totul în jurul nostru este guvernat de puterea banilor. Moralitatea și compasiunea lipsesc cu desăvârșire. Nimic legat de această Cupă Mondială nu este firesc. IarContinuă lectura „Doar despre fotbal”

Am fost la un meci de fotbal în Olanda și mi-a plăcut

Așa mi-am petrecut seara de vineri după o săptămână lungă de cursuri. Era și păcat. După 2 luni într-o țară străină, într-un oraș pasionat de fotbal, probabil că v-ați întrebat ce mi-a luat atât să ajung la stadion. Dar în acest weekend, s-a petrecut firescul și am intrat pentru prima dată pe De Koel, micuța,Continuă lectura „Am fost la un meci de fotbal în Olanda și mi-a plăcut”

Ce are ea și nu am eu?

Acesta era titlul unei piese pe care ai fi auzit-o la fiecare post de radio dacă te urcai în vreo mașină acum 6 ani de zile. Toată lumea știa versurile cântecului Deliei, care a emoționat prin realitatea spuselor sale, multe dintre ele fiind folosite de larga audiență când se minunează de reușitele altora în dragosteContinuă lectura „Ce are ea și nu am eu?”

Venin

Asta inspiră această poză. Ranchiună, dușmănie, un aer neprimitor, unul care duhnește a decizii luate noaptea ca hoții și care au fost aprig contestate de către urmăritorii sportului. Pentru că așa a fost demisia lui Prepeliță. Așteptată și totuși nedreaptă, ciudat hotărâtă și totalmente dezgustătoare pentru cei care sunt pasionați de fotbalul piteștean. Aceștia suntContinuă lectura „Venin”

Negarea

Și totuși parcă de vineri nu e adevărat. Parcă cineva are ceva cu noi și parcă tot ce se aude nu e real. Dar adevărul că Simona Halep s-a dopat e cât se poate de veridic și dureros. E ca o gaură într-un tablou. Ca o pata pe un perete pe card toți îl vedeamContinuă lectura „Negarea”

Feliz Domingo

Foarte amuzant ce a apărut duminica trecută pe Twitterul spaniol. Hilar chiar. Am fost martorii unei scene dezolante, triste, care reflectă realitatea în continuare crudă a unei societăți, care, deși vrea egalitate și incluziune, este trasă în continuare înapoi de anumiți membri ai săi. Și nu orice fel de membri. Pentru că în acest cazContinuă lectura „Feliz Domingo”

Răzvan Popa și prețul tăcerii

Titlu cutremurător în presă aseară, în urma scandalului iscat în Malta de acuzațiile aduse la adresa antrenorului italian Devis Mangia. Se pare că acesta ar fi hărțuit sexual doi jucători ai naționalei malteze și a fost suspendat de Federație. Gazeta Sporturilor a spus că va face alte dezvăluiri șocante legate de antrenor, fapte regretabile aleContinuă lectura „Răzvan Popa și prețul tăcerii”

Craiova și Întorsul Roții

Cam așa se simt înfrângerile FCSB-ului în ultimii ani. Ca o dojană a naturii pentru toate relele care s-au întâmplat la această echipă în aproape ultimii 10 ani, care au fost aproape sinonimi cu lipsa de performanță. Pentru schimbările de antrenor, implicarea nemăsurată a patronului, haosul de la nivelul lotului, aroganța oficialilor afișată în nenumărateContinuă lectura „Craiova și Întorsul Roții”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Primește un email de fiecare dată când postăm un articol

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: