Noaptea minții

Rea intenție sau nepricepere? Care dintre acestea a fost motivul pentru care Feșnic nu a arătat 2 roșii în Giulești etapa trecută? O discuție care a acaparat publicațiile de sport în această săptămână și care a primit un răspuns mai mult decât neconvingător.

Chiar dacă acesta a avut 3 ore, a comparat mai multe situații identice și a ajuns la concluzia că nu sunt greșeli. Deci ne agităm degeaba, să înțeleg. E trist că trăim într-o țară liberă de 30 de ani și totuși primești astfel de replici la întrebări. E trist că dacă emiți o părere care ar putea deranja autoritatea, vei fi liniștit și asigurat că totul este de fapt în regulă.

Practic ești luat de prost, cam asta a făcut Vassaras acum câteva zile. Ne-a pierdut timpul, spunând că arbitrajul a comis o singură eroare și aceea în etapa 1. Vassaras știe, noi știm. Funcția lui nu este, nu a fost și nu va fi în pericol cât timp formula actuală de la Casa Fotbalului rămâne. Din moment ce președintele Burleanu, prin intermediul cumetriilor grecului pus aproape abuziv la conducerea CCA, va urmări dobândirea de influență în structurile europene, urmând exact un traseu est-european de nepotism și parvenitism.

Meciul din Giulești a fost un dezastru, un spectacol fotbalistic ruinat de un horror show al unui arbitru, care, în ciuda experienței sale, s-a topit ca brânza la soare, în contextul unui stadion plin. O altă realitate despre care nu se vorbește destul. Fluierașii se cramponează prea ușor în fața unor arene ocupate de câteva mii de oameni, parcă prea mult pentru ce oferă Liga 1 de multe ori. Luați exemplul meciurilor Utei de acasă, unde este tolerat jocul agresiv, aproape barbar, iar intrările la limită nu sunt sancționate. Să fie asta o problemă atât de mare? Chiar atât de incompetenți și departe de Occident să fie cavalerii noștri, încât să se sperie de un public puțin mai numeros. Doar timpul va lămuri. Duminică e Craiova-FCSB. Oltenia, cald afară, stadion arhiplin. Delegat Istvan Kovacs, care a oficiat printre altele o semi-finală de Champions League. Ce răspunsuri ne va oferi acest test?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: