Momentul 0

Cam așa poate să fie definit derby-ul din această seară, unul sinonim cu destinul celor două echipe în restul sezonului. Cine câștigă, reintră cu șanse reale în lupta pentru titlu. Cine pierde, e ca și curățat.

Istoria confruntărilor directe o știm. Bilanțul e un neverosimil 20-6 pentru FCSB, în timp ce Craiova are un singur succes la București de la revenirea pe prima scenă acum 10 ani. Acest factor, coroborât cu jocul cel puțin șubred din acest an, mai ales de la reluarea competiției, îi pune pe olteni într-o poziție proastă, clasică pentru deplasările Științei în capitală. Pe celălalt mal al râului, FCSB chiar arată ca o echipă finalmente capabilă să pună mâna pe coroană. Au bătut CFR acasă și au dominat și au mai luat 3 puncte în deplasarea de la Voluntari. Pe lângă asta, echipa lui Pintilii creează, are șanse de gol si pare că poate concura oricine în momentul ăsta.

Cum cred că se va desfășura meciul? Clasic. Craiova o să fie copleșită de presiunea și de miza duelului, în timp ce FCSB o să se distreze în fața unei asistențe care o să pară că e la o bătălie de la Colosseum. Cel mai bun lucru pe care ar putea să îl facă Univeristatea e să nu se ,,ia la trântă” cu Popescu&Co., pentru că vor încasa multe, e cel mai bun sfat pe care îl am. Predicția mea, victorie la 0 pentru bucureșteni și înapoi în lupta la titlu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: