Venin

Asta inspiră această poză. Ranchiună, dușmănie, un aer neprimitor, unul care duhnește a decizii luate noaptea ca hoții și care au fost aprig contestate de către urmăritorii sportului.

Pentru că așa a fost demisia lui Prepeliță. Așteptată și totuși nedreaptă, ciudat hotărâtă și totalmente dezgustătoare pentru cei care sunt pasionați de fotbalul piteștean. Aceștia sunt oameni greu încercați din punct de vedere sportiv, care au văzut retrogradări, dezafilieri și noi începuturi. Asta după ce, anterior acestor noroaie, FC Argeș a atins Everestul, câștigând titluri, luptându-se cu elita și aducând la Pitești unele dintre cele mai mari nume din istorie.

Revenind la prezent, după ce aceste vremuri apuseseră de mult, Prepeliță părea că readusese o mică normalitate la Pitești. O clasare în primele șase semăna mai mult cu peisajul cu care se obișnuise clubul. A urmat o vară cu multe înnoiri la nivelul lotului, după un final de sezon totuși modest. Iar acum, nici măcar în noiembrie, acesta a fost schimbat din funcție după ce nici măcar nu a primit încrederea de a-și consolida propriul lot. Asta arată nepricepere, nesăbuință a conducerii și, în fond, o nerecunoaștere a meritelor unui om care a muncit, care a fost adus când era nevoie și care și-a făcut treaba chiar și în ostilitate.

În locul său a venit un tehnician obișnuit cu un astfel de mediu, atroce pentru performanță. Croitoru a mai lucrat cu ,,patronași” din Liga 1 și a simțit ce înseamnă să nu îți fie nerespectată munca. E drept însă, ca joburi sunt puține și nu și le aleg antrenorii. Rămâne de văzut dacă această colaborare între ex-craiovean și Primăria Pitești va funcționa sau va avea același final trist, așteptat de toți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: