Supercupa Superligii

Toate la noi sunt super. Așa cum spune și sponsorul competițiilor interne. Campionatul, Cupa, dezvoltarea jucătorilor tineri, infrastructura, rezultatele în Europa, merg ca unse.

Însă faptul că e iulie 2022, iar noi de-abia acum avem primul meci cu arbitraj video în România, arată că lucrurile sunt mai aproape de VARză ( scuzați umorul), decât ar fi de o îmbunătățire.

Altfel, o finală frumoasă, mult mai bună decât cea de anul trecut, în care Craiova și CFR au reușit irepetabila (probabil, să sperăm) performanță de a avea 0 șuturi cadrate. Asta în ceea ce se vrea cel mai important meci din fotbalul românesc, teoretic. Oricum, o victorie uriașă pentru Sepsi, care reușește să își adjudece al doilea trofeu din istoria clubului, o performanță istorică. Bergodi și ai lui se anunță o formație greu de bătut și anul acesta, fiind o candidată certă la play-off. Italianul a ajuns într-un mediu în care se simte bine și care încurajează performanța, așa că să ne așteptăm la câteva scalpuri cu greutate pe care covăsnenii le vor lua anul acesta.

În schimb ratarea acestui trofeu, care în aparență nu înseamnă foarte mult pentru CFR, accentuează impresia unui start ratat de sezon. În special după remiza din Armenia. Să nu ne panicăm, clujenii in mod normal vor trece de Pyunik, dar aceste 2 semi-eșecuri nu fac bine cazanului cu presiune ce se află în Ardeal. Edificator în acest sens fiind și absența lui Dan Petrescu de la premierea FRF pentru finaliști, motivată de un anume apel telefonic în vestiar.

Și pentru a completa tabloul acestei Supercupe, Mihai Stoica a avut dreptate. Au fost mai mulți suporteri la meciul dintre Oțelul și FCSB, dacă asta încălzește pe cineva cu ceva. Așa că, ce să mai, toată lumea a câștigat, în afară de CFR, al cărui moment sub soare însă va fi mai puternic la finalul sezonului cu trofeul de campioană.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: