Interesantul Romelu

Voi începe acest articol prin a-mi asuma răspunderea pentru publicarea atât de târzie a acestui articol. Motivul a fost că am așteptat terminarea scandalului iscat pentru a comenta totul la rece. Acum că totul e în ordine, putem începe.

Ce boacănă a făcut Romelu Lukaku! E aproape hilară natura interviului pe care belgianul l-a dat pentru Sky Italia, în care pare că arunca vina pe orice altceva, dar nu pe el pentru startul mixt în Anglia. Nu știu care a fost scopul acestei intervenții și de ce a acceptat o astfel de conversație, dar nu a obținut ceea ce voia. Este un auto-proclamat fan Chelsea. Nu știu cum asemenea declarații i-ar fi picat lui dacă era un simplu spectator de pe Stamford Bridge. Pe scurt, nemulțumit că nu joacă și că nu performează la un nivel bun, acesta și-a aruncat frustrările pe antrenor și, încercând să dreagă relațiile cu fanii Inter, a spus că îi lipsește Italia.

Numai că antrenor la Chelsea e Thomas Tuchel, unul dintre cei mai iubiți tehnicieni ai londonezilor din ultimii ani. Așa că orice război între ei doi ar fi fost evident câștigat de neamț. 3-4-3-ul plictisitor a rămas, iar atacantul trebuie să se adapteze la metodele care au adus clubului Liga Campionilor anul trecut.

Părerea mea despre incident? Lukaku e prost sfătuit, iar Chelsea putea cădea pradă fostelor obiceiuri de a ține partea jucătorilor în conflictul cu antrenorii. Dar acum e diferit. Au apărut videoclipuri cu atacantul cerându-și scuze pe site-ul oficial al clubului. Însă fanii nu îl vor ierta cu adevărat, dacă nu va începe să returneze din investiția de 100 de milioane de euro plătite în vara către Inter. Și Hazard și-a dorit să meargă la Real, dar asta nu i-a afectat relația cu londonezii, așa că Romelu are de unde învăța.

Pe scurt, personalitatea puternică și ego-ul masiv ale lui Lukaku au încasat o lovitură. Dar depinde numai de el să facă aceste lucruri uitate. Până la urmă, trofeele vorbesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: