Antrenorul Lunii

7 victorii, urmate de 7 runde de secetă. Simetria perfectă, dar să nu fie una specifică nuvelelor pe care le învățăm în școală. Adică între început și final.

Ce vreau să spun este că Universitatea lui Reghecampf e ca orice călătorie la second hand. Poți să dai acolo de câteva haine care arată bine și care i-ar face pe oameni să te întrebe ,,cum de le-ai găsit așa ieftin” sau poți găsi altele care te lasă dezamăgit, cu buza umflată și îți amintesc de faptul că ,,pentru o ciorbă” ( vorba poetului) titlul nu se va întoarce în Bănie nici după 30 de ani. Ce este și mai trist e că la Craiova sunt mai multe ciorbe. Și toate reîncălzite.

Din păcate, însă, lingura a fost aruncată în cel care le-a pus pe masă neștiind starea acestora și ce s-a întâmplat înainte cu ele. Adică în Reghecampf. Cred că este prima dată când la Universitatea, conducătorii vor umbla întâi la ingrediente și abia după aceea la bucătar. Într-adevăr este mai greu și costisitor, dar dacă vor să aibă o viziune trebuie să o facă și pe asta. Deoarece, culmea, am văzut o Craiova și mai slabă până nu demult, atunci când sub comanda grecului Ouzounidis, oltenii dădeau senzația că nu ar fi coborât din cal la invadarea Troiei.

Au fost 7 meciuri complicate, dar pentru cei care nu le-au văzut, echipa s-a mai zbătut în ele, și-a creat ocazii, a dominat, ce s-a comandat la masă, nu? Reghecampf nu s-a lăsat de fotbal și mie mi-a arătat că are abilități, dar îi trebuie condimente ca să iasă tochitura. O apărare care să nu fie subțire ca piftia, iar managerul lunii octombrie va întoarce spirala negativă în sens opus. Fotbalul se schimbă, exemplul pentru conducătorii alb-albaștrilor fiind chiar pe banca tehnică. Dar dacă vor performanță, trebuie să înțeleagă ca numai prin schimbări pot ține pasul. Performanța de la anul, că anul ăsta e mai putred decât relația lui Reghecampf cu tabloidele…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: