Dacii liberi

Becali s-a enervat că FCSB n-are posesia, dar statistica îl contrazice:  echipa lui Iordănescu n-a fost niciodată inferioară adversarei

„Dacă se vaccinează, mă supăr pe ei! Nu vreau să se vaccineze. Eu sunt om, nu mă fac «trans-om».Să bag o substanță care să mă modifice genetic?! Eu cred cercetătorii care zic că vaccinul nu e bun. Să vedem ce va fi peste 2-3 ani. Eu nu mă vaccinez.” a declarat cel din poza de mai sus. Dezamăgitor, dar pe cine mai miră? Până la urmă, vorbim despre același om care a petrecut trei ani de zile în Parlamentul European ( între iunie 2009 și decembrie 2012 ca să fim exacți) și care, totuși, după un timp îndelungat în compania atător oameni competenți a spus că ,,Mai bine mor de foame și în sărăcie și mor cu Hristos, decât cu Uniunea Europeană. Eu sunt cel care e cu Hristos’’. Duhnește a creier prăjit, utilizat prea mult, probabil.

Dar nu de asta sunt aici. Nu vreau să critic un om care ,probabil, are mai puține clase decât degetele de la mâini. Au fost mulți înaintea mea care au făcut-o și degeaba. De aceea nici nu îi voi menționa numele. Scriu acest articol din cauza situației rușinoase prin care trece țara noastră, una care a stârnit râsul mai luminaților din Occident, dar care îți provoacă greață dacă arunci o privire în secțiile de la ATI de la noi. Acest sentiment se accentuează, cel puțin pentru mine, atunci când imediat după redarea unor cadre șocante din spitalele de astăzi, auzi discursul unor astfel de oameni, care probabil nici nu știu să numere până unde arată rata incidenței din orașele în care locuiesc.

E grav. E foarte grav. Și ce este cel mai rău, mulți din cei care au o putere de influență mare asupra populației aleg să țină mâinile în șold și să spună ,, eu nu oblig pe nimeni să se vaccineze, nu este treaba mea”. Nu există așa ceva. Vaccinați-vă. Nu este vorba despre conspirații și cât de șmecher arătați dacă vă puneți împotriva sistemului. Credeți-mă Bill Gates și Guvernul American nu știu cine sunteți și nu le pasă de activitățile voastre zilnice. Iar vaccinarea nu provoacă efecte adverse pe termen lung. Nici măcar sterilizarea ,, pe trei generații” așa cum s-a mai auzit în spațiul public. Procedura este extrem de sigură, iar beneficiile sunt extrem de mari, atât pentru voi, cât și pentru cei din jurul vostru.

Revenind puțin și la fotbal, am văzut cum cazurile de Covid de la echipa sa nu l-au înduplecat pe cel mai sus menționat să își lase jucătorii și staff-ul să se vaccineze, unii mergând chiar până în pânzele albe cu filozofia celui care le dă leafa. „Dacă se vaccinează, mă supăr pe ei!” a spus pe scurt șeful companiei. Dar, dacă vreți să ascultați de un milionar care în trecut a avut probleme cu legea în urma unor schimburi dubioase de terenuri, mergeți vreo 200 de km mai la vest și vedeți ce a făcut omologul său pe care l-a tot bătut în ultimii ani. După ce a avut boala și a fost internat la terapie intensivă, el și-a vaccinat jucătorii, arătând că cei bogați nu sunt total rupți de realitate.

În concluzie, cei ce vin la televizor și spun că nu se vaccinează nu sunt niște soldați. Nu au luptat împotriva lui Traian pe vremuri și nu sunt opresați de sistem. Ei sunt liberi, dar doar din punct de vedere al creierului, pentru că în capul lor nu pare că s-ar afla ceva. Vaccinați-vă, altfel nu vom reveni la normal, iar riscurile sunt enorme pentru noi și familiile noastre. Sfaturile medicale sunt pe tot internetul, așa că nu mai amânați. Puteți salva vieți cu un simplu gest. Cu fotbalul ne revedem spătămâna viitoare, mulțumesc pentru înțelegere. Sănătate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: