Interzis Superligii

Real Madrid 1-2 Sheriff - Goals and highlights - Champions League 21/22 |  Marca

Nenorocire. Așa ceva nu era prevăzut în scenariu. Suntem siguri că nu e vreo greșeală ? E cam ciudat totuși.

Ciudat este, dar nu e nicio greșeală. 28 septembrie, Santiago Bernabeu. Real Madrid 1-2 Sheriff Tiraspol 2 ! 1-2 ! Los Blancos vs Transnistria, o regiune care pentru mulți nu există. Un meci de referință pentru istoria fotbalului, care confirmă pentru a câta oară că rămâne un sport accesibil, unul unde pot apărea și ,,neaveniți” la masa bogaților. Tatuajul lui Thill de pe picior face ca racheta sa din minutul 89 să fie și mai specială. Coeficientul scăzut al moldovenilor chiar mai mult. Auzeam însă o discuție săptămâna aceasta despre legimitatea acestei echipe, de unde își ia banii.

Un sâmbure de adevăr atunci când vorbim despre cât de dubioasă este conducerea acestui club există.Până la urmă patronul ,,șerifilor” a monopolizat piața de desfacere din acea regiune, fie că vorbim despre lanțuri de magazine, benzinării și așa mai departe. Însă să dezbatem acest aspect când gazda a beneficiat de diferite favoruri din partea statului spaniol este tragi-comic. Aici ne referim bineînțeles la regimul Franco și la acordul dintre Los Merengues și primăria Madridului în ceea ce privește folosirea Santiago Bernabeu. Mai exact despre chiria 0 plătită de echipa lui Ancelotti și banii plătiți de municipalitatea capitalei Spaniei către Real pentru utilizarea arenei ( în jur de 200 de milioane de euro).

Revenind la meci, o victorie răsunătoare peste Nistru și Prut, care probabil că a ajuns chiar și la Huang He. Rămâne o singură necunoscută. De asta a vrut Perez superliga ? Pentru că îi era frică de o echipă din Tiraspol? Ei bine, Papa, n-ai evitat rușinea. Realitatea asta e. Ai pierdut cu o echipă numită după Woody din Toy Story.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: