Tristete Nationala

LiveBlog Euro 2020 Ucraina - Macedonia de Nord (ora 16:00) / Al doilea meci  de pe Arena Națională - Hotnews Mobile

17 iunie 2021. Meci de Campionat European. Arena Națională din București. România si mai cine? A, nu? Pai cum adică? Cum să joace Ukraina cu Macedonia de Nord ?

Ei bine, se poate și asta a fost realitatea de joi după amiază. Pentru a resimți și mai tare ratarea calificării la EURO, românii au avut prilejul de a viziona un meci între două echipe care în trecut erau cel puțin de bătut. Fără a-i discredita pe macedoneni sau pe estici, care cred că au avut parte de cele mai frumoase zile ca suporter, dar <>. Pentru a realiza cât de jos am ajuns ca nație din punct de vedere fotbalistic, am reușit contra-performanța de a rata calificarea unui turneu pe care tot noi îl găzduim. Prima țara din istorie !

Dacă nu era clar că avem nevoie de o reconstrucție masivă, acesta este cel mai clar indiciu. Să vezi de la televizor un European găzduit in propria țară e de râs, sau în cazul nostru de plâns. Următorul Euro trebuie prins, chit că nu suntem gazdă. Mediocritata în care ne zbatem este pur și simplu inaceptailă, iar dacă ratarea Mondialui din Qatar aș putea să o diger mai ușor, Euro 2024 e de neratat. Până atunci să îi vedem pe alții cum trăiesc clipe istorice, căci momentan, noi nu merităm nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: