De bucurie rar avurăm parte…

Un vis care pare în continuare imposibil. Unul care pare menit să nu se întâmple vreodată. Incompetența mănâncă acet club cutotul. E ca o buruiană care tot crește și de care nu mai poți scăpa. Este de-a dreptul incredibil cum o echipă care acum șase luni era la un meci de titlu se zbate ca peștele pe uscat pentru un loc în play-off. Dar ce ne mai surprinde? Până la urmă, nu este nici prima, nici ultima dată când conducătorii acestui club văd Craiova ca pe o simplă mașinărie de făcut bani și nu ca pe o institușie fotbalistică și ne calcă trecutul în picioare.

Pentru că altfel nu poți justifica vânzarea a doi jucători pe o sumă ce totalizează 16 milioane de euro ( sume oficiale) și înlocuirea lor cu alții de 200.000. E ca si cum performanța nu ar conta. Probabil de-aia Corneliu Papură e reactivat din 6 în 6 luni. Ca să ne reamintească, de fapt, cine e patronul acestei echipe și de ce se întâmplă anumite lucruri. Dar deja este inacceptabil. Nu poți avea apariții publice în care să te bați cu pumnii în piept că vrei camionatul și apoi să faci asemenea lucruri. Nu poți să nu faci niciun transfer în iarnă, în condițiile în care ai un atac cu care abia ai putea să rămâi în divizia A și cu o apărare care a fost expusă de atâtea ori. O statistică mai mult decât îngrijorătoare pentru cei care spumeau că defensiva merge: în ultimele 2 meciuri, Craiova a primit 4 șuturi pe poartă, dintre care 2 au fost goluri. Nu poți să lași 50% din șuturi să intre în poartă dacă vrei să obții ceva, așa cum se declară.

Mereu de când mă uit la Universitatea Craiova ceva nu merge. Înainte nu aveam echipă pentru a face rezultate. După care, am luat cupa, dar nu aveam lot pentru titlu. Apoi a venit vânzarea lui Mitriță, care a fost înlocuit cu Fortes și Andrei Cristea ( pe bune?), urmând ca în același sezon Mangia să fie mazilit și să apară Corneliu Papură. Și în sfârșit, după ce a fost instalat Bergodi, în urma nereușitei Pițurcă, lucrurile păreau că au o direcție. Dar, pentru că avem conducerea pe care o avem, iată-ne acum la 6 puncte în spatele celor din față, cu un antrenor care nu are ce căuta în prima ligă și cun lot de mijlocul clasamentului.

Este exasperant și ar trebui să ne întrebăm când are acest ciclu odios să se termine. Sau dacă are să se termine. Pentru că la cum merg lucrurile, suporterii o să plece de lângă echipă și astfel se va opri și robinetul cu bani și vom ajunge din nou să nu mai existăm. Dar cui îi pasă ? După spusele președintelui Sorin Cârțu, părtaș și el la acest dezastru, Mihai Rotaru, patronul echipei,este în Maldive. Asta ar trebui să arate cât de mult se interesează de situația propriei sale echipe, deoarece probabil nici nu s-a uitat la meciuri în ultima vreme. Oricum, noi suporterii vom trage ponoasele, așa cum este normal și se întâmplă dintotdeauna, pentru că noi suferim pentru toate care nu merg, în tmp ce părerile noastre nu vor fi în veci ascultate. Până la urmă, ,,Ținem cu echipa noastră și la bine și la greu”, nu ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: