Ce se Întâmplă la Dinamo: Realitate sau Terorism?

Revenirea de la fotbalul internațional nu le-a priit dinamoviștilor. Dacă în pauza cauzată de meciurile echipelor naționale, au reușit să îi aducă pe Aleix Garcia, Abdoulaye Ba și pe Magaye Gueye, jucători cu CV-uri impresionante pentru România, când a fost vremea să joace, ei bine… Clasamentul vorbește de la sine: penultimii cu 5 puncte, o singură victorie și 2 înfrangeri în ultimele 2 etape fără gol marcat. Nu au fost cele mai ușoare partide, cu Craiova și Sepsi, dar s-a creat un efect de bulgăre, iar acum echipa pare că stă pe un butoi de pulbere. Sau oare?

Principala problemă la Dinamo, despre care s-a tot vorbit și în presă este ,,lipsa banilor” ce a dus la restanțe către actuali și fost componenți ai lotului. Însă este această transmitere de informații terorism, sau chiar are la bază un sâmbure de sens? Personal, nu știu ce să cred, dar posibil să fie puțin din ambele. Dificultăți sunt, e imposibil de negat, dar în același timp, parcă este un vânt din media ca alimentează acest foc. Parcă se vrea acest eșec la Dinamo, parcă noi ca români nu suntem obișnuiți cu schimbarea, ni se pare ciudat că niște străini cu bani au venit la noi în țară să facă ce nu au putut alții. Se vrea dezastrul. Se vrea destabilizarea acestui proiect. După o lună deja toată lumea e anarhistă cu scopul de a încetini această operațiune. Datoriile erau deja cunoscute. De ce ne mirăm că durează până sunt plătite? Spaniloii nu puteau veni cu câteva milioane din euro, bani pentru afaceri, și să achite totul într-o zi. E chiar de apreciat că aceștia, deși știau aceste probleme și totuși nu s-au dat bătuți și că vor în continuare să facă performanță în România.

Deja și-au arătat ambiția, ademenind jucători cu pretenții mult mai mari decât campionatul nostru și oferindu-le salarii uluitoare pentru Liga 1. Asta nu va face decât ca rivalele să procedeze în același mod și să creștem nivelul campionatului. Care este problema? ? Că sunt străini cei ce bagă banii? Că e Dinamo beneficiara? Cine știe, cert e că deranjează și că orice nimic va fi publicat pe prima pagină. Roma nu a fost construită într-o zi și nici reclădirea unui club cu atâtea sincope ca Dinamo nu va dura o lună.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: