Am urmărit întreg sezonul Premier League și am tras câteva concluzii

Finally, după 350 de zile, e gata. Cel mai lung sezon din istoria Premier League s-a încheiat și cu bucurie pot spune ca nu a dezamăgit. Fie că au fost controverse legate de VAR, fie grijile retrogrdării sau cupelor europene, am decis să aruncăm o privire la tot ceea ce a fost mai important in ultimele 50 de săptămâni (da, ați citit bine) așa că fără să o mai lungim, here it goes.

Sfârșitul Secetei

30, 30 de ani au trecut. În acest timp, George H.W Bush și fiul său au fost aleși la conducerea Statelor Unite de 3 ori, Roger Federer a câștigat 20 de Grand Slam-uri, iar în România, Craiova a luat un campionat, s-a desființat și a înviat ( în două echipe mai exact). So yeah, s-au întâmplat destule de multe. Revenind la prezent, fair play Liverpool, nu ați dat nimănui vreo șansă. Cormoranii au dominat cap-coadă și nu a existat vreun moment pe parcursul celor 38 de etape menit să ne facă să sperăm la un title-race. Încoronați cu 7 meciuri rămase de disputat ( record absolut) sperăm ca anul viitor titlul să fie ceva mai disputat, indiferent de învingătoare. Momentan, felicitări Liverpool, deservedly champions !

3 Combatante Pentru Top 4

Bottlejob

S-a jucat până în ultima etapă pentru ultimele bilete de Champions League. După apelul lui City de la TAS, locul 5 duce doar în Europa League, din păcate pentru Leicester. Chelsea si United prind liga, după o ultimă etapă de-a dreptul nebună. Practic, fiecare echipă se afla la mâna ei, dar niciuna dintre ele nu avea în față un adversar ușor. Victorie Chelsea acasă cu Wolves, în timp de diavolii au învins vulpile în meciul de totul sau nimic din deplasare. Trebuie să vorbim totuși despre Leicester City. Pe locul 2 în decembrie, campionii din 2016 au decăzut incredibil în ultimele luni, iar acum se află în fața unei idei ce acum ceva vreme părea inimaginabilă : Thursday Night Football. Cât despre United și Chelsea, vittorul sună bine, amândouă având argumente de a se bate la campionat sezonul următor. Puneți-vă centurile, you are in for a wild ride !

Agonie pentru Watford și Bournemouth

Bournemouth și Watford și-au jucat șansa până în ultima etapă. Au mers în Premier League împreună, acum merg și în Championship. Villa rămâne în prima divizie, bine pentru ei, sunt un club imens, dar unde au greșit celelalte 2 formații. Păi, Bournemouth a început atunci când i-a luat pe Ibe și Solanke de pe banca lui Liverpool pentru 40 de milioane de lire, în timp ce Watford plătește prețul tuturor demiterilor făcute de-a lungul anilor. Aici se numără și cea a lui Pearson cu doar două etape până la finalul campionatului, o adevărată nebunie, în contextul rezultatelor bune ale fostului antrenor de la Leicester care aproape i-a salvat pe ,,The Hornets”. Close, but no cigar.

Dar, voi ce credeți? Am ratat ceva? Trebuia să ne luăm de City, Arsenal și Spurs? Să le lăudăm pe Wolves, Sheffield United (big up btw) și Burnley? Nu ezitați să ne lăsați părerile voastre în secțunea de comentarii și până data viitoare, salve!

Un gând despre „Am urmărit întreg sezonul Premier League și am tras câteva concluzii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: